انجمن های گفتگوی شکارچیان درف
سپتامبر 05, 2010, 09:30:31 am *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:

انجمن های گفتگوی شکارچیان درف:مقدم همه دوستداران شکار و طبیعت را گرامی می دارد rose این انجمن متعلق به همه شماست لطفا برای استفاده بهتر ثبت نام کنید واشتراک خود را در ایملیتان تائید نمایید email اگر لینک فعالسازی در صندوق الکترونی شما نیست  lightbulbلطفا اسپام را چک کنید کابوی

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: محیط زیست  (دفعات بازدید: 49 بار)
احمد
کاربر جدید
*
تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« : آپریل 07, 2010, 05:41:58 pm »

پار سال که برای شکار کبک به کوهای اطراف تهران رفته بودم متاسفانه با منظره بسیار بدی در طبیعت روبرو شدم که بسی جای تامل دارد اینکه ما که اسم خود را شکارچی وحافظ طبیعت گذاشتهایم این قدر با ان نامهربان باشیم متاسفانه در هر جای کوه که من نگاه میکردم پر بود از پوکه های خالی تفگ که متاسفانه به علت دارا بودن بدنه پلاستیکی  بعد از گذشت سالها هنوز  به الوده کردن طبیعت مشغول بودن ایا بهتر نیست که بعد تیر اندازی پوکه ها را جمع اوری کرده و کوه و دشت را پاکیزه نگه داریم  cry
خارج شده است
OMID
کاربر فعال
تعداد ارسال: 117

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : آپریل 08, 2010, 12:54:01 pm »

سلام
شما درست می فرمایید ولی باید توجه داشت که این پوکه ها نشانه ی شلیک به پرندگان و قتل عام آنهاست.و از آن جهت بیشتر قابل تامل است.
خارج شده است

There is no good&evil
there is only power and those too weak to seak it
مدیر کل انجمن ها
میر شکار
مدیر انجمن
کاربر جدید
تعداد ارسال: 44

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : آپریل 14, 2010, 02:38:05 pm »

با سلام دوستان اگر به سازمان مربوطه نامه بفرستیم و درخواست کنیم که پوکه ها را مقوایی بسازند بهترین راهکار خواهد بود.چون پوکه های کاغذی یا مقوایی سریعتر جذب زمین می شوند لطفا هرکس وقتش اجازه داد حتما این درخواست را بنویسد و به سازمان صنایع دفاع قسمت ساخت فشنگها ساچمه زنی بفرستد با تشکر از همه دوستان
خارج شده است

رها کرده امروز صید فرداست!
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :